Hirdetés

Shuntaro Furukawa a Nintendo új elnöke

|

Furukawa egy levélben üzent a részvényeseknek és a befektetőknek a Nintendo jövőjéről és legfőbb értékeiről.

Hirdetés

Tatsumi Kimishima három évvel ezelőtt lett a Nintendo elnöke, miután Satoru Iwata egy betegség miatt 55 évesen elhunyt. Kimishima most továbbadja a posztját egy meglepően fiatal utódnak, aki most egy levélben köszöntötte a cég befektetőit.

Hirdetés

Kimishima utódja nem más, mint a 46 éves Shuntaro Furukawa, aki szokatlanul fiatal a vállalat eddigi elnökeihez képest. Kimishima szerint nem véletlenül választották őt az utódjának, ugyanis egy interjúban arról beszélt, hogy az utóbbi években igyekeztek a fiatalabb senior menedzsereknek több döntési teret adni, az eredmények pedig szerinte önmagukért beszélnek.

Furukawa a levelében főleg arról beszél, hogy továbbra is szeretné fenntartani a cég központi értékeit, tehát a cél ezután is az lesz, hogy a Nintendo játékai mosolyt csaljanak a játékosok arcára. Az új elnök egyik fő célja az lesz, hogy kiszélesítsék a cég játékainak közönségét és még több ember férhessen hozzá a Nintendo játékaihoz, mint eddig.

Ennek érdekében nem csak a Switchre fognak fókuszálni, de továbbra is a stratégia része lesz az okoseszközökön való terjeszkedés, szóval továbbra is számíthatunk olyan mobiljátékokra, mint a Super Mario Run.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)