Hirdetés

Összeállt a Nintedo és a Levi's, ami csakis egyet jelenthet

|

Minden jel szerint Nintendo témájú ruhakollekcióval gyarapodik a világ vezető farmergyártójának kínálata.

Hirdetés

Az 1853-ban egy német bevándorló, Levi Strauss által alapított San Francisco-i ruhaipari vállalat a múltban már olyan szórakoztatóiparban meghatározó szerepet játszó márkákkal működött együtt, mint a Disney és a Star Wars. Most pedig minden arra utal, hogy hasonló partneri kapcsolatot alakított ki a Nintendóval is.

Hirdetés

Ebből természetesen akár azt a következtetést is levonhatnánk, hogy Mario és Luigi a jövőben kizárólag Levi's márkájú kantáros farmerban szökdécsel majd a Nintendo játékaiban, de sokkal életszerűbb elképzelés, hogy megint divatba jön a vízvezeték szerelők által is előszeretettel viselt overall.

Érdemes megjegyezni, hogy már 2016-ban arról beszélt a Nintendo akkori elnöke, Tatsumi Kimishima, hogy rohamosan nő azoknak az aránya, akik nem a játékokon keresztül találkoznak először a márkával. Így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy a Levi's-szel kölcsönösen gyümölcsözőnek ígérkező megállapodást kötött a konzolgyártó

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)