Hirdetés

Nintendo NX - a bejelentésnek hála az egekbe szöktek a részvényárak

|

Elég volt meglengetni az elő-előzetest, máris szárnyalnak a Nintendo részvények.

Hirdetés

A Nintendo piaci értéke több mint 1 milliárd dollárral nőtt meg az elmúlt órákban és ehhez mindössze arra volt szükséges, hogy bejelentsék, ma délután kapni fogunk egy rövidke kedvcsináló videót az új konzoljukról.

Manapság már egy bejelentés is hatalmasat tud dobni a kiadók és gyártók részvényeinek árán. Elég csak a Red Dead Redemption 2 leleplezésére gondolni, mely után szintén hatalmas kereslet indult a Take-Two részvényei iránt. Most a Nintendo kaszált egy nagyot a délután 4 órára várható NX trailer belengetésének hála, a részvények ára egészen pontosan így alakult a poszt közzététele óta:

Mindez azt jelenti, hogy a Nintendo 1 milliárd dollárral többet ér a sokak által meglehetősen furának titulált Mariót ábrázoló Twitter bejegyzést követően. Várhatóan az új konzol megvillantása szintén kedvező hatással lesz az árfolyamra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)