Hirdetés

A Nintendo Switch lekörözte az Xbox One-t és a PlayStation 4-et is tavaly decemberben

|

Hivatalos statisztikát ugyan még nem kaptunk, de a jelek szerint Észak-Amerikában a Nintendo masinájából fogyott a legtöbb a múlt hónapban.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Sony gépe remekül teljesített az ünnepek alatt, azonban most úgy néz ki, hogy még ez is csak a harmadik helyhez elég, ugyanis Xbox One-ból és Nintendo Switchből is több fogyott, mint PlayStation 4-ből.

Hirdetés

A különféle piaci kutatásokkal foglalkozó NPD adatai még nem nyilvánosak, de Aaron Greenberg, az Xbox marketingrészlegének vezetője már tudja a végeredményt, és meg is osztotta Twitteren azt. Greenberg sem beszélt számokról, de annyit elárult, hogy a tavalyi volt a legerősebb decembere a konzolnak, és Észak-Amerikában több Xbox One fogyott, mint PlayStation 4.

Ha hihetünk az információknak, akkor a Nintendo legújabb masinája mindkét konzolóriást megelőzte a régióban, így az ünnepi szezon győztese egyértelműen a Switch lett.

Ti melyik konzol játékostáborát erősítitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)