Hirdetés

Amerikában a Nintendo Switch volt nyerő októberben

|

Úgy tűnik, hogy csak nem akar lassulni a Nintendo Switch szekere, októberben letarolta a konzolpiacot a tengeren túlon.

Hirdetés

Az NPD jelentése szerint a Nintendo Switch fogyott a legjobban az összes konzol közül az amerikai piacon, legalábbis ami 2017. októberét illeti. A legérdekesebb, hogy a második helyen még mindig egy Nintendo cucc, a SNES Classic áll. Ezzel a Nintendo zsebelte be a konzol eladásokból befolyó bevétel kétharmadát az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A hardver eladások egyébként 1 milliónál álltak meg, erre nem volt példa 2011 óta.

Egyébként dobozos játékok terén a Super Mario Odyssey vitte az első helyet októberben, miközben a Mario Kart 8 Deluxe és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is erősen tartják magukat az eladási listák 10-11. helyein.

A közelmúltban egyébként rengeteg kiváló játék érkezett a konzolra. A Super Mario Odysseyn felül befutott a Rocket League, a DOOM, és a Skyrim Switch kiadása is. Van mivel játszani a hibrid cukiságon, láthatóan ezt értékeli is a vásárlóerő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)