Hirdetés

A Nintendo Switch lett a generáció leggyorsabban fogyó konzolja az USA-ban

|

21 hónap alatt több ment el belőle, mint a PlayStation 4-ből vagy az Xbox One-ból.

Hirdetés

A Nintendo néha mellényúl, néha betalál. A Wii U nem aratott sikert, de mindent sikerült helyrehozni a Switchcsel. 

Hirdetés

Az NPD legfrissebb jelentése szerint az Egyesült Államokban több mint 8,7 millió Switch talált már gazdára, mely több, mint amennyinél a Sony és a Microsoft gépei álltak ugyanennyi idő után. Emellett novemberrel bezárólag idén a legtöbb szoftvert a Nintendo adta el a tengerentúlon, és a Super Smash. Bros Ultimate segíthet még jobban bebiztosítani a kiadó  vezető pozícióját.

Megtudtuk még, hogy az USA-n belül a Breath of the Wildból 4 millió, a Mario Kart 8 Deluxe-ból 5 millió példány fogyott, a Super Mario Odyssey pedig 4,7 millióig jutott. A két Pokémon Let's Go összesen 2 milliónál jár, a Super Mario Party pedig 1,4 milliónál.

Európában és keleten is hasonlóan jól teljesít a masina és az arra készült játékok. Japánban hamar minden idők leggyorsabban fogyó konzolja lett, összesítettben valahol 23-24 millió környékén járhatnak a gépeladások világszerte. Az ünnepek tolnak rajta még egy erőset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)