Hirdetés

Nintendo Switch - tavaszig várhatóan beelőzi a Nintendo 64-et is

|

A legfrissebb eladási számok alapján mindössze pár százezer példány kell, hogy újabb Nintendo konzolt érjen be az idén két éves gép.

Hirdetés

Továbbra is eszméletlenül hasít a Nintendo Switch, melyből nagyon hamar elfogyott annyi, amennyi Wii U-ból csak évek alatt. Tavaly már a GameCube összeladásait is túlszárnyalta.

Hirdetés

A legfrissebb lezárt pénzügyi negyedév végéig, azaz 2018. december 31-éig 32,27 millió gép talált gazdára, melyből az utolsó három hónap során 9,41 milliót vittek haza a játékosok. A Nintendo 64 1996-tól 2002-ig volt forgalomban, ez idő alatt 32,93 millió példány kelt el belőle. A januári eladásokról még nem tudunk, de jó esély van arra, hogy mostanra már lenyomta a Switch az ötödik generációs gépet.

A szoftvereladások 163,61 milliónál járnak, ebből 53,51 millió 2018 ünnepi időszakában kelt el.

A következő mérföldkő az SNES lehet, abból 49,1 milliót értékesítettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)