Hirdetés

Már közel háromszor annyi Switch fogyott, mint Wii U

|

A friss pénzügyi jelentésből az is kiderült, hogy a Super Mario Maker 2-ből három nap alatt elment közel 2,5 millió példány.

Hirdetés

Valamivel több mint két éve dobta piacra a Nintendo a Switchet, és már az első hónapokban is látszott, hogy durván sikeres lesz. 2019. június végéig 36,87 millió példány talált gazdára, míg a cég előző konzoljából, a Wii U-ból teljes élettartama alatt mindössze 13,56 milliót tudtak eladni. És még erre jön majd a Switch Lite, gondoljatok bele!

Hirdetés

A Nintendo fejesei azt remélik, hogy még az aktuális pénzügyi évben sikerül túlszárnyalni a 49,1 millióval záró SNES-t, és elnézve a tempót, az idei játékfelhozatalt, valamint tudva, hogy hamarosan jön a Switch Lite is, ez reális elvárás.

A szoftvereladások 210,13 milliónál járnak, melyhez 2,42 millióval járult hozzá a Super Mario Maker 2, ami a negyedév utolsó napjaiban, június 28-án jelent meg, így látható, hogy mindössze 3 nap alatt fogyott ennyi a játékból. A Marvel Ultimate Alliance 3 és a Fire Emblem: Three Houses már csak a következő pénzügyi jelentésben fognak szerepelni, mivel mindkettő júliusban vált elérhetővé.

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Switch
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)