Hirdetés

A Nintendo közel 40 millió eladott Switch konzolra számít jövő áprilisig

|

A japánok bizakodóan tekintenek a jövőre, és számításaik szerint még nagyon sok példány gazdára talál a legújabb gépükből.

Hirdetés

A vártnál sokkal nagyobb sikert aratott a Nintendo Switch, nem véletlen, hogy bekerült a 2017-es év legnagyobb meglepetéseit összegyűjtő listánkba. Az új konzolból már tavaly decemberre elkelt 10 millió darab, de a japán óriás ennél még sokkal többet szeretne eladni a közeljövőben.

Hirdetés

Tatsumi Kimishima, a Nintendo elnöke egy interjúban arról beszélt, hogy reményei szerint a 2018-as pénzügyi év során legalább 20 millió Switch talál majd gazdára. Ehhez még hozzáadódik a jelenleg kitűzött 14 milliós cél, illetve a tavaly márciusban elkelt 2,74 millió darab, így pedig a tervek szerint majdnem 37 millió eladott példánynál fog járni a konzol 2019. áprilisában.

Szerintetek bejönnek majd a Nintendo számításai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)