Hirdetés

A Nintendo Switch produkálta az eddigi legjobb elsőéves eladásokat az USA-ban

|

Rengeteg fogyott a hibrid konzolból a tengerentúlon, és még a Sony és a Microsoft masináit is sikerült leköröznie.

Hirdetés

Már többször is kaptunk adatokat arról, hogy mennyire teljesít jól a Nintendo legújabb gépe, és az eddigi számok alapján bizony elég sikeresnek mondható a konzol. Nemrég pedig azt is megtudtuk, hogyan teljesített a Switch a megjelenése óta eltelt egy év alatt.

Hirdetés

A piaci elemzésekkel foglalkozó NPD Group nyilvánosságra hozott néhány érdekes adatot, így kiderült, hogy a Nintendo Switch továbbra is jól teljesít, és remekül zárta első évét a piacon. Ráadásul ha összehasonlítjuk a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Switch elsőéves eladásait az Egyesült Államokban, akkor a Nintendo gépe kerül ki győztesként. A pontos számokat nem ismerjük, hiszen a Nintendo nem közli a régiókra bontott eladásait, de az mindenesetre bizonyos, hogy 2017. december 31-ig 14,86 millió Switch talált gazdára az egész világon. 

Szerintetek meddig tart még a Switch szárnyalása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)