Hirdetés

A Switch túlszárnyalta eladásokban a Nintendo 64-et is

|

Fontos mérföldkőhöz érkezett a japán óriás legújabb gépe, amiből már rengeteg talált gazdára világszerte.

Hirdetés

Már több mint két éve annak, hogy megjelent a boltok polcain a Nintendo Switch, amiből bizony elég sok fogyott az eltelt idő alatt, és több más gépet is maga mögé utasított az eladási számok tekintetében. Ráadásul a jelek szerint még a Nintendo egy korábbi, elég népszerű masináját is sikerült megvernie.

Hirdetés

A Switchnek korábban már lehagyta eladásokban a Wii U-t, illetve a GameCube-ot is, és most úgy tűnik, hogy a Nintendo 64 mellett is sikerült elhúznia. A VGChartz adatai alapján a Switch április 6-án elérte a 33,15 millió eladott példányszámot, így megelőzte az N64-et, amiből 32,93 millió fogyott, mióta jó pár évvel ezelőtt megjelent.

Egyébként a Nintendo Switch következő házon belüli ellenfele az SNES, amiből 49,1 millió darab talált gazdára. Nem tudni, hogyan fognak alakulni a számok a jövőben, de könnyen elképzelhető, hogy ezt az eredményt is sikerül majd megdöntenie a konzolnak.

Ti beruháztatok már egy Switchre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)