Hirdetés

Dupla annyi Switch fogy az E3 óta, mint előtte

|

A GameStopnak nagyon jól jött az E3-as prezentáció. Azóta csak úgy repülnek le a polcokról a gépek.

Hirdetés

Ugyan maga az E3-as Nintendo prezentáció nem robbantotta le a tetőt, a Super Smash Bros. Ultimate bemutató és a Pokémon: Let's Go elég volt ahhoz, hogy feltüzelje az érdeklődőket. A GameSpot alelnöke szerint a konzol eladása megkétszereződött a show óta.

Hirdetés

A Smash rajongók most nyilván bevásárolnak, mivel jó esély van rá, hogy az egész közösségük át fog települni a Nintendo hibrid konzoljára, nem is beszélve a Pokémon GO és az ahhoz kapcsolódó Pokémon: Let's Go játékok körüli hype-ról.

Hivatalos eladási számokat Eric Bright nem említett, de akárhogy is, ez egy nagyon jó hír a Nintendo és a Switch rajongók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)