Hirdetés

A Nintendo Switch Japánban már lekörözte a PlayStation 4-et

|

Világszinten persze a Sony előnyre továbbra is tetemes.

Hirdetés

A Famitsu legfrissebb számai alapján Japánban immár több Nintendo Switch konzol talált gazdára, mint PlayStation 4. 

Hirdetés

Konkrét számok szintjén ez azt jelenti, hogy Switchből már 8,13 milliót adtak el a szigetországban, míg PS4-ből "csak" 8,07 milliót. Ez azért is különösen nagy szó, mivel a Nintendo konzoljának ezt mindösszesen két esztendő alatt sikerült összehoznia, míg a Sony gépe már lassan öt éve piacon van. Japánon kívül azonban még bőven van hová fejlődnie a Switchnek, bár mutatói most is impozánsak. Világszinten a Sony közelít a 100 millió eladott PS4-hez, jelenleg 96,8 milliónál járnak, Switchből pedig 34,74 millió kelt el. Az Xbox One számait hosszú ideje nem kommunikálja a Microsoft, ebből mindenki leszűrheti elég egyszerűen a nyilvánvaló következtetéseket. 

Ti melyik jelenlegi generációs konzolra ruháztatok be? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)