Hirdetés

Japánban olyan nagy a Switch-hiány, hogy sorsolják, ki kaphat

|

A Nintendo új konzoljával kapcsolatos hisztéria még korántsem hagyott alább, tömegek várnak boltok előtt táborozva a vásárlás lehetőségéért. Nem a termékért, hanem eleve azért, hogy vehessenek.

Hirdetés

Talán a Splatoon 2 közeli megjelenése is lehet az oka, de akármi is az, valamiért az egyébként is méretes japán sorok csak még nagyobbak lettek. Az emberek a Nintendo Switchért hosszú órákat várakoznak, pedig egyáltalán nem garantált, hogy meg is kapják a gépet.

Japánban, ha sokkal több az érdeklődő, mint amennyi gép van, akkor számokat adnak ki az embereknek, és később ezek alapján kisorsolják, hogy veheti meg a terméket. Az, ha valaki egy nappal előbb áll be a sorba, nem garantálja, hogy meg is kapja a konzolt, mindössze előbb kapja meg a számát a sorsoláshoz. Ez különösen akkor problémás, amikor a boltban összesen 250 konzol van, mint a lenti képeken látható esetben.

Vasárnap egy másik üzletben, az osakai Umedában 2100 ember állt sorba azért, hogy kapjanak egy esélyt a 200(!) Switch konzol megszerzésének egyikére.

Akit esetleg érdekelne, hogy a sokat látott "jigoku" (地獄) mit jelent, annak eláruljuk, hogy ez a pokol szó megfelelője, ami teljesen indokolt a fenn látott helyzetekben. És még nincs kinn a Splatoon 2, a Mario+Rabbids, de még a Pokkén Tournament DX sem. El sem merjük képzelni, mi lesz itt őszre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)