A Nintendo vonzóvá akarja tenni a Switch online szolgáltatását, és nem fél elkaszálni a Mario filmet

|

A Nintendo beszélt a jelenleg futó projektjeiről, köztük a Mario filmről is, ami egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen el is fog készülni.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

A Nintendo vezetősége a befektetőknek szánt Q&A-ben beszélt a jelenlegi projektjeiről. A két legérdekesebb téma a Nintendo Switch előfizetéses rendszere, és az animációs Mario film volt.

Hirdetés

Tatsumi Kimishima és Shinya Takahashi jelenleg teljes erővel azon dolgoznak, hogy a Nintendo Switch Online egy felhasználók számára vonzó szolgáltatás legyen, és ne csak egy "multiplayer adóként" értelmezhető előfizetéssé váljon. Komoly erőforrásokat raknak a projekt mögé, és szerintük el fogunk ámulni, amikor bejelentik a részleteket. Addig konkrétumokat nem árulnak el.

Az animációs Mario film kapcsán maga Shigeru Miyamoto nyilatkozott, aki elmondta, hogyha nem találja érdekesnek a forgatókönyvet, akkor bármelyik pillanatban hajlandó kihúzni a dugót. A Nintendo csapata filmipari szakértőkkel együtt dolgozik a projekten, és rengeteg pénzt és időt hajlandóak áldozni a dologra. Ettől függetlenül csak akkor lesz valami az ötletből, ha elég érdekes lesz a téma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!