Hirdetés

Ebben a hónapban a Nintendo Switch nyerte a konzolháborút

|

A PlayStation 4-et és az Xbox One-t is megverte eladásokban a Nintendo Switch, legalábbis az előző hónapban.

Hirdetés

Nehézkesen indult a Nintendo Switch pályafutása, de úgy tűnik, hogy azért szépen lassan csak behozza a lemaradását a cég legújabb, hibrid konzolja az Egyesült Államok piacán.

Az NPD Group megosztotta a júliusra vonatkozó eladási adatokat, amelyekből az derül ki, hogy az előző hónapban a Nintendo Switch volt a legkelendőbb konzol az Egyesült Államokban.

Ehhez értelemszerűen nagyban hozzájárult az, hogy az előző hónapban jelent meg egy új exkluzív cím, a Splatoon 2, amire már nagy szüksége volt a kicsit sovány kínálattal rendelkező konzolnak.

Persze ettől függetlenül még mindig a PlayStation 4 az idei generáció legjobban teljesítő konzolja, de még így is érdemes odafigyelni erre az eredményre, hiszen már ebből is úgy tűnik, hogy a Nintendónak sikerült megfordítania a szerencséjét a Wii U közepes fogadtatása után.

Összeségében 182 millió dollárt jött össze hardveres eladásokban júliusban, ami 29 százalékos növekedést jelent júniushoz képest, ezen belül pedig a Switch és a PS4 tudott a legtöbbet előrelépni.

Ti mit gondoltok? Továbbra is felfelé ível majd a Nintendo Switch karrierje? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)