Hirdetés

A Nintendo Switch olyan jól fogy, hogy már jövőre beelőzheti a Wii U-t

|

A Nintendo új konzolját továbbra is viszik mint a cukrot, és csak azért nem fogy ennél is jobban, mert a gyártó nem tudja tartani a lépést a vásárlókkal.

Hirdetés

Nem értem, miért lövi lábon magát rendszeresen a Nintendo azzal, hogy nem bíznak a saját termékükben. A NES Mini rajongók is hetekig-hónapokig nézhették az üres polcokat, mire végre befutott a második kör szállítmány, és a Switchet is elő kell rendelni a legtöbb helyen, mert egyszerűen elfogyott.

Pedig elemzők szerint már most is rengeteg konzol talált gazdára. A Financial Times értesülései szerint 2018. március végéig 18 millió konzolt akar legyártani a Nintendo, és ha ezt sikerül is teljesíteni, akkor a Switch már az első évében megelőzheti a Wii U-t.

A vállalat egyelőre tagada, hogy felpörgetnék a gyártást és átlépnék az előzetesen tervezett 10 milliós példányszámot, de a jelenlegi igényeket elnézve ez lenne a legrosszabb döntés, amit hozhatnak, így szakértők szerint biztosan megnyomják majd a következő évet, így akár a 20 millió példányt is elérhetik.

Csak remélni tudjuk, hogy összekapják magukat, mert bőven van még potenciál a konzolban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)