Hirdetés

A Nintendo Switch felülmúlja idén az Xbox One eladásait?

|

Kedvenc játékipari elemzőnk ezúttal a Nintendo Switch várható idei sikerét állította szembe azzal a teljesítménnyel, amit becslései szerint az Xbox One produkálni fog.

Hirdetés

Wedbush Securities közismert elemzője, Michael Pachter korábban megtippelte már, hogy mivel fog reagálni a Sony a Microsoft E3-as szereplésére és arról is jósolt, hogy mikor jöhet a következő konzolgeneráció, most azonban a Nintendóra fókuszált kicsit. 

Hirdetés

A Pachter Factor elnevezésű műsorban került szóba, hogy vajon az egyre növekvő népszerűségű Nintendo Switchből vagy az ismételten erőre kapó Xbox One-ból kapkodnak el majd többet idén a boltok polcairól a leendő vásárlók. Pachter szerint: 

Közel lesz. Azt mondanám, hogy a Switchből akár 14 millió is elkelhet és ha ez megtörténik, akkor túllépi az Xbox One eladásait. Az Xbox One-ból nagyjából 10-11 milliót fognak értékesíteni, de ezt a Microsoft nem fogja közzétenni és már nem is lehet pontosan meghatározni. Szerintem az Xbox One jó úton van az éves 10-11 milliós eladáshoz, ami a Switchnek is menni fog, sőt akár több is lehet, de sok mindentől függ és még a karácsonyi időszakot is meg kell vizsgálni, hogy pontosan megbecsülhessem.

Dacára az Xbox One X novemberi elindulásának tehát az elemző úgy gondolja, hogy a Nintendo hibrid konzolja túl is szárnyalja majd a Microsoft nappaliba szánt masináját. Való igaz, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és Super Mario Odyssey kaliberű játékoknak hatalmas csáberejük van (ezt Kaci a saját bőrén is megtapasztalta az E3-on), mindazonáltal az Xbox One X is készül pár nagy dobással, mint például a Forza Motorsport 7. Kíváncsian várjuk, hogy végül beigazolódik-e Pachter jövendölése. Mi a véleményetek minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)