Hirdetés

Nioh - egymilló szamuráj országa vagyunk

|

Nagyon szépen pörög a Team Ninja új játékának eladási száma, még annak ellenére is, hogy egy PS4 exkluzív címről van szó.

Hirdetés

Már több mint egymillió példányt szállítottak le a PS4 exkluzív Nioh-ból. Ez a szám jelöli a boltoknak eladott fizikai dobozokat, és a digitális letöltéseket is. A Koei Tecmo és a Team Ninja boldog, így meg is ajándékoznak minket.

Mintegy köszönetképp a fejlesztők összedobtak egy ingyenesen letölthető aranyszínű páncél szettet. A felszerelést ma az 1.04-es frissítéssel érkezik, így miután leért a patch csak aktiválni kell majd a cuccot.

A Koei Tecmo külön elnézést kért, amiért sok üzletben nem lehetett beszerezni a játékot az elképesztő nyitási roham miatt, de hát az ilyen bocsánatkérés mindig édes egy kicsit, főleg a pénzügyi osztályon.

A Nioh mindössze 2 hete jelent meg, a kritikusok agyondicsérték, a játékosok pedig szétkapkodták az összes példányt belőle. A Team Ninja és a Tecmo pedig épp pénzben úszik valahol Dagobert bácsiként. Nem irigyeljük tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)