Hirdetés

Novemberben jön az Xbox Series X, de jövőre csúszik a Halo Infinite

|

A Microsoft egy jó és egy kevésbé jó hírrel is szolgált az Xbox Series X iránt érdeklődőknek.

Hirdetés

Nagyon erősen tartotta magát a Microsoft ahhoz, hogy a Halo Infinite-et még 2020-ban, az Xbox Series X egyik nyitócímeként fogja kiadni, de a gameplay bemutató után a közönség nem volt túl lelkes. Valószínűleg részben emiatt döntöttek úgy, hogy a játék csak jövőre jelenik meg, de a hivatalos közlemény alapján a COVID-19 is közrejátszott..

Hirdetés

Az viszont már biztos, hogy maga az Xbox Series X novemberi megjelenési dátumot fog kapni; hogy pontosan mely napon kerül a boltok polcaira, az még mindig titok. A kiadó igyekezett megnyugtatni minket, hogy az Infinite-ig is számos kiváló játék fog megjelenni, köztük több mint 50 olyan, idén érkező új címmel (és még 40-nel, ami már elérhető), mely teljes mértékben kihasználja a konzol erejét. Meg hát ugye ott a visszafelé kompatibilitás.

Kíváncsian várjuk, mit választhatunk majd a Series X mellé, ha karácsonykor valami erős exkluzívval szeretnénk játszani - de ha nem lesz semmi, majd válogatunk a multiplatformok közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)