Hirdetés

Olyan dolog történt a FIFA 21-gyel, amire a franchise történelmében még nem volt példa

|

Oké, hogy generációt váltunk, de most már biztos, hogy más okból is emlékezetes lesz az idei FIFA.

Hirdetés

Nem titok, hogy egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek azok a digitális áruházak, amelyek révén néhány kattintással, otthonunk kényelméből megvásárolhatjuk kedvenc játékainkat, és a koronavírus-járvány miatt idén valószínűleg még többen választották ezt a módszert. Az Electronic Arts focis szériájának legújabb részének rajtja például ékesen bizonyítja, hogy a felhasználók melyik vásárlási megoldást preferálják inkább, legalábbis az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

A GamesIndustry.biz szerint ugyanis a briteknél a FIFA 21-ből 42%-kal kevesebb dobozos példány talált gazdára a megjelenéskor, mint a FIFA 20-ból, ami bizony elég komoly visszaesésnek tekinthető. Azóta viszont kiderült, hogy a letöltések száma jelentősen, mintegy 31%-kal növekedett a tavalyi rajthoz képest, ami talán nem kárpótolja az EA-t a gyenge dobozos teljesítményért, de a kiadó szerint ez az első olyan eset, hogy egy konzolos FIFA-játék jobban fogyott digitálisan, mint kézzelfogható formában.

A FIFA 21 tehát már most sem teljesít rosszul bizonyos tekintetben, és a mostani számok valószínűleg még tovább fognak nőni, ha novemberben megérkeznek az új generációs konzolok, amelyekre szintén elérhető lesz a focis játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)