Hirdetés

Ömlik a pénz a Modern Warfare 2 kiadójába, az új Top Gunt is lekörözte a játék bevétele

|

Röpke pár nap alatt lett az elmúlt évek legsikeresebb szórakoztatóipari terméke az új Call of Duty.

Hirdetés

Hiába remake - na jó, annál azért egy kicsit több, mint tesztünkből is kiderül -, úgy várták a gamerek a Call of Duty: Modern Warfare 2-őt, mint a megváltót. Ez a számokon is meglátszik. Az október 28-án megjelent játékról most azt mondta kiadója, az Activision, hogy "a franchise legjobb nyitóhétvégéjét hozta", nem csak bevételben, hanem az aktív játékosok számában is.

A szériát felügyelő Johanna Faries szerint ez az év legerősebb indulása a szórakoztatóiparban idén, még az olyan sikerfilmeket is megelőzte bevétel ügyében, mint a Top Gun: Maverick és az új Doctor Strange-mozi. Mint mondta, a fejlesztők is olyan elánnal támogatják a játékot, mint korábban soha. Ez utóbbival nyilván a későbbi frissítésekre utalt, mint a hamarosan érkező "Hardcore" játékmód és a Warzone 2. 

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy rekordbevételre számíthatnak: a PlayStation már bejelentette, hogy ez volt a széria legerősebb megjelenése, és Steamen (ahova több évnyi BattleNet-exkluzivitás után az MW2-vel visszatért a Call of Duty) is rekordott döntött.

A játékosokat még az olyan apróságok sem tántorították el, mint az nVidia-driverek miatti állandó fagyások, vagy az, hogy egy amsterdami hotel kiakadt és pert fontolgat amiatt, hogy a kampány során az ő épületükben rendezhetünk mészárszéket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A kampányról készült tesztünket itt tudjátok megnézni, hamarosan érkezünk a multiplayer mód kiértékelésével is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)