Hirdetés

Ördögi konspirációra derült fény: az Epic Games Store top 20-as listáján nem is 20 játék van

|

Ha valami tényleg szórakoztatóra vágytok, akkor mostanában elég figyelni az Apple és az Epic Games közötti pereskedést.

Hirdetés

Az Apple ügyvédei nem csak azt próbálják épp bebizonyítani, hogy az Epic Games Store-ban brutálisan erőszakos, illetve túlszexualizált játékok érhetők el. A jogi csapat figyelmét semmi apró átverés, mocskos kis trükk nem kerülheti el.

Most épp azt sikerült szemfüles módon kiszúrniuk, hogy az Epic átveri potenciális vásárlóit, ha ugyanis az Epic Games Store-ban a Top Sellers kategóriát akarjátok megnézni, hiába virít ott a "Top Sellers - Top 20" felirat, valójában nem is húsz darab játékot listáz ki nektek a rendszer.

Hirdetés

Nem szeretném sokáig borzolni az idegeiteket, el is árulom a nagy megfejtést: 20 helyett valójában 25 cím sorakozik ebben a toplistában. Mindezek kapcsán két dolog is nagyon vicces: egyrészt, hogy a jó francba nem szúrta még ezt ki korábban senki sem, másfelől pedig mi a frász indokolhatta ezt a hibát/csúsztatást. 

A jelek szerint egyébként az Epicet nem nagyon rázta meg a lelepleződés, továbbra is 25 játékot találtok az említett kategóriában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)