Hirdetés

Óriási népszerűséget hoztak az Epic Games Store-nak a májusi ingyen játékok

|

A Grand Theft Auto V, a Civ VI és a Borderlands: The Handsome Collection ingyenessé tétele új magasságokba repítette az Epic boltját.

Hirdetés

Nem kell nagy játékipari szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, a Grand Theft Auto V ajándékozása nagyon jót tett az Epic Games Store-nak. Ilyen szempontból már az is jó jel volt, hogy a szerverek azonnal lehaltak, és órákon át nem sikerült újraéleszteni őket. Ennek láttán számíthattunk rá, hogy az Epic lelkesen fog beszámolni új rekordokról.

Hirdetés

A május 14-én induló The Vault promóciós kampánynak köszönhetően a havi aktív játékosok száma átlépte a 61 milliót, és akadt olyan pillanat, amikor egyszerre 13 millióan voltak bejelentkezve. Ezzel persze az Epic Games Store még jelentősen elmarad a Steamtől (mely 2019-ben átlépte a havi 95 millió játékost, idén márciusban pedig 23,5 millióan voltak egyszerre aktívak), de még jó ideig nem fogja tudni behozni a lemaradást - nem is kell neki, ezek így is nagyon szép eredmények. 

Most épp a Pathway ingyenes, csütörtöktől pedig az AER Memories of Old és a Stranger Things 3: The Game következnek. Egyik sem egy GTA V, de mindenképp megéri hozzáadni őket a könyvtárainkhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)