Hirdetés

Óriási siker az It Takes Two

|

A pozitív kritikai fogadtatás mellett az eladások is jól alakulnak.

Hirdetés

Simán el tudunk képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy az Electronic Arts a közeljövőben felvásárolja a Hazelightot, mely az A Way Out után egy újabb sikerjátékkal, az It Takes Two-val állt elő. Jelenleg a 89 pontos Metacritic-átlag alapján ez az év legjobb új játéka, mivel csak a Disco Elysium: The Final Cut és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 PS5-ös változata előzi meg.

Nem csak az újságírók voltak elégedettek vele: a fejlesztőcsapat hivatalos Twitter-fiókja a napokban posztolt arról, hogy sikerült elérni az egymillió eladott példányt, és továbbra sincs megállás. 

Hirdetés

Az It Takes Two egy hónappal ezelőtt, március 26-án jelent meg. Ugyan csak és kizárólag párban játszható, a második játékos nem köteles külön megvenni, egyetlen példánnyal lehet úgy is játszani, hogy nem egy képernyő előtt ülünk, ami azt jelenti, hogy nagyjából kétmillióan próbálták ki eddig. Mi is csak ajánlani tudjuk, főleg pároknak tökéletes időtöltés, de barátok is mókázhatnak vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)