Hirdetés

Öt játék készül a Remedynél, kettőbe az Epic Games is beszállt

|

A Control fejlesztői meséltek arról, mi formálódik épp náluk.

Hirdetés

Bár kétmillió példány elkelt belőle, és a Remedyt fennállásának legsikeresebb évéhez segítette hozzá, a Control mégsem lett átütő siker a csapat ügyvezetője, Tero Virtala szerint. Ezt a GamesIndustry.biznek adott interjújából tudtuk meg, melyben arról is beszélt, mit tartogat a jövő számukra.

Azt azért megjegyezte, hogy elégedettek a játék eredményeivel, de tény, hogy az Alan Wake-et, amiből hárommillió fogyott, és az eredeti Max Payne-t, amiből négymillió, nem éri utol. Igyekeznek azért még több játékos számára elérhetővé tenni - bár csak ködösen "válogatott új szolgáltatásokról és platformokról" beszélt, ez úgy hangzik, mintha olyan, felhő alapú streamingplatformok kínálatába szánnák, mint a Stadia vagy az Amazon Luna.

Hirdetés

Emellett készül a CrossfireX egyjátékos kampánya, egy Vanguard nevű, free-to-play kooperatív játék, és a Control csapata is dolgozik valami nagyon. Továbbá jön két konzolos és PC-s, az Epic Games által támogatott cím, melyek egyike egy teljes értékű AAA játék lesz, a másik pedig kisebb lélegzetvételű, de az elmondottak alapján úgy tűnik, mindkettő az Alan Wake és a Control eseményeinek otthont adó univerzumban játszódik.

Nektek hogy tetszett a Control? Ennek folytatását látnátok szívesen, vagy valami teljesen mást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)