Hirdetés

Öt nagy játékot kínál a Ubisoft jövő tavaszig, négyet már ismerünk

|

Az elmúlt pénzügyi év nem volt erős a Ubisoft számára, és a következőre sem vállalja túl magát.

Hirdetés

Ahogy sok más kiadó a napokban, a francia vállalat is közzétette legfrissebb pénzügyi eredményeit. A Ubisoft már korábban is bejelentette, hogy nem elégedett a Tom Clancy's The Division 2 és a Ghost Recon Breakpoint teljesítményével, ezért elhalasztotta idén tavaszra tervezett játékait, ami értelemszerűen egy gyengébb negyedévet eredményezett.

Hirdetés

A március 31-ével lezárult negyedik negyedév 7%-kal volt rosszabb az előző év azonos időszakához képest, a teljes évet nézve pedig 14%-os a visszaesés az eladásokat és 24%-os a nettó bevételt tekintve, ugyanakkor a Rainbow Six: Siege elérte a 60 millió regisztrált felhasználót, és rekord aktivitás volt megfigyelhető 2020 első három hónapjában.

A kiadó 11 játékából fogyott több mint 10 millió példány ebben a konzolgenerációban; ezek az Assassin's Creed Unity, Origins és Odyssey, a The Division és a The Division 2, a Far Cry 4 és a Far Cry 5, a Ghost Recon Wildlands, a Rainbow Six Siege, illetve a Watch Dogs és a Watch Dogs 2.

Bár a COVID-19 miatt csak pár hetet csúsznak az egyes a játékokhoz kapcsolódó feladatok (mocap, lokalizáció, szinkronmunka és tesztelés), még csak óvatosan mertek becsülni a következő évre, és számítanak arra, hogy az alábbi játékok közül egyet el kell halasztani a vírus miatt. Öt nagy játékot várhatunk 2021. március 31-ig: az Assassin's Creed: Valhalla, a Watch Dogs: Legion, a Gods & Monsters, a Rainbow Six: Quarantine és egy be nem jelentett újdonság van a csőben (alighanem egy Far Cry), melyek közül a Valhallával együtt három ősszel, kettő pedig jövőre jelenik meg. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, a Legiont és a Valhallát nem tolja egymásra a kiadó, de bármi megeshet. Jön majd valamikor a Roller Champions is,  de az a Ubisoft mércéjével (és őszintén szólva senkiével) mérve nem számít nagynak.

Ti mit vártok ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)