Hirdetés

Overkill's The Walking Dead - törölték a konzolos változatokat, nem frissül tovább a PC-s sem

|

Szerződést bontott a Skybound és a Starbreeze, a fejlesztők egyáltalán nem akarnak foglalkozni a bukott játékkal.

Hirdetés

Egy ideje már a levegőben volt, hogy konzolokra mégsem jelenik meg a legújabb The Walking Dead játék, de a fejlesztők ezt tagadták. Mostanáig.

Hirdetés

Az Overkillnél készülő és a Starbreeze által kiadott Overkill's The Walking Dead sajnos olyan állapotban került forgalomba amilyenben nem lett volna szabad kiadni. A PS4-es és Xbox One-os változatokat először határozatlan időre elhalasztották, most pedig bejelentették, hogy egyáltalán nem foglalkoznak sem ezekkel, sem a PC-s változat jobbá tételével a továbbiakban. A Skybound közleményében csalódottságát fejezte ki. 

"Megtettünk mindent, amit tudtunk, hogy a Starbreeze-zel együttműködve megoldjuk azt a számos problémát, ami a játékkal felmerült, de végül az Overkill's The Walking Dead nem felelt meg az elvárásainknak, és nem hozta azt a minőséget, amit ígértek nekünk."

Azért még valószínűleg lesznek The Walking Dead játékok, de a jogtulajdonos most már jobban megválogatja, kivel dolgozik együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)