Hirdetés

Még a PC-s adatok nélkül is az Overwatch a legjobban fogyó játék Amerikában

|

Az Overwatch került az NPD eladási toplistáinak élére 2016. júniusában, úgy, hogy a piacának egyharmadát nem is számolták bele.

Hirdetés

Az NPD minden hónapban összeszedi a játékeladásokat, és hosszú évek óta először végre a digitális letöltéseket is számolják. Sajnos nem minden kiadó hajlandó leadni a digitális számait, de szerencsére a többség nem problémázott.

Az NPD számai alapján a 20 százalékkal több szoftvert vásároltak, mint tavaly ilyenkor, pedig az idei június meglehetősen szegényes volt. A 2015-ös nyár legnagyobb dobása, a Batman Arkham Knight ötször annyi példányban fogyott el, mint a mostani nagy cím, a LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Egyébként hardverekből 42 százalékkal, eszközökből pedig 6 százalékkal kevesebb fogyott a tavalyi évhez képest.

A játékeladási lista tetejét ebben a hónapban is az Overwatch uralja, ráadásul anélkül, hogy ebben benne lennének a PC-s eladások. 

  1. Overwatch
  2. GTA 5
  3. LEGO Star Wars: The Force Awakens
  4. DOOM
  5. Mirror's Edge: Catalyst
  6. Uncharted 4: A Thief's End
  7. NBA 2K16
  8. Call of Duty: Black Ops 3
  9. Destiny: The Taken King
  10. Minecraft

Ti ezek közül melyiket zsákoltátok be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)