Hirdetés

Overwatch League - jól keres a Twitch a szurkolói rendszeren

|

Az Overwatch League csatornájának új jutalomrendszere leginkább a szolgáltatót jutalmazza, pezseg már a jakuzzi az irodában biztosan.

Hirdetés

Az Overwatch League Stage 2 indulásának örömére a Blizzard és a Twitch elindította új jutalmi rendszerét. Sajnos mi a legjobb részéből, a meccsek követéséért járó OWL pontokból kimaradunk, de a bitekkel mi is szurkolhatunk, így kaphatunk érte lootot. Az erre fordított pénzünket azonban nem az OWL csapatok, hanem a Twitch kapja.

Hirdetés

És a Twitch bizony nem is jár rosszul ezzel, ami azonnal nyilvánvalóvá válik azoknak, akik utánaszámolnak, hogy az eddig leadott 20 millió szurkolás után mennyit kapott a szolgáltató. A Twitch nagyjából 280 ezer dollár (kb. 71 millió Ft) bevételnél tart, ha azt nézzük, hogy egy bit ára nagyjából 0,14 dollár.

A játékosok biteket vesznek valódi pénzért, aztán 100 vagy 150 bitet költenek egy-egy chaten történő szurkolásra. Aki legalább 100-at költ, az kap egyet a 26 lehetséges Overwatch hangulatjelből, aki pedig legalább 150-nel szurkol, az megkapja a kedvenc csapatához tartozó hangulatjelet. És ennek köszönhetően természetesen a chat úszik is a csapatlogókban.

Ha a nézők egyébként összecheerelnek legalább 40 000 000 bitet, akkor feloldanak majd vele egy OWL Tracer kinézetet, amit minden arra jogosult rajongó megkap majd. A számláló jelenleg 20 814 374-nél tart, tehát eltart még egy pár napig, mire megkaphatjuk a skint.

A Twitch a FAQ részlegénél világosan leírta, hogy a bitekkel a szolgáltatót támogatjuk és nem csapatokat. Érdemes ezt is észben tartani, mielőtt valaki szabadon engedi a malacperselyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)