Hirdetés

Elhagyja a Blizzardot az Overwatch vezető írója

|

Michael Chu húsz évet húzott le a cégnél, és az Overwatch mellett olyan címeken dolgozott, mint a Diablo 2 és 3, vagy a World of Warcraft.

Hirdetés

Noha az Overwatchot elsősorban nem a történetéért szerettük, meg kell hagyni, hogy az évek során a különböző események keretében, illetve képregények és egyéb online tartalmak formájában rengeteg háttérsztorit kaptunk a karakterekhez, akiket így még jobban megkedveltünk. A legtöbb ilyen történetért felelős Michael Chu most elhagyja a Blizzard kötelékét. 

Hirdetés

Az Overwatchon vezető íróként dolgozó Chu két évtizeddel ezelőtt csatlakozott a a céghez, elmondása szerint azért, hogy munkájában is kiélhesse azt a rajongást, amit a videojátékok iránt érez. Nem kisebb címek munkálataiban vett részt, mint a  World of Warcraft, a Diablo 2: Lord of Destruction és a Diablo 3. Most a Twitteren osztotta meg, hogy új vizekre evez:

Az Overwatch 2 előkészítésében még részt vett, de a szereplők története innentől nélküle folytatódik. Azt egyelőre nem árulta el, hogy milyen irányba tereli tovább karrierjét, de a honlapján így fogalmaz a jövőről:

"Most, hogy utoljára lépek át a Blizzard kapuin, egy új álmom van: folytatni ezeket a történeteket, és olyan világokat építeni, amik egyesítik az embereket a játékokon keresztül. Hogy egy olyan befogadó világot alkothassak, ahol egyre több ember oszthatja meg a sztoriját, amik a saját élményeiket tükrözik."

Noha ebből egyelőre nem sokat tudunk leszűrni, kicsit úgy hangzik, mintha továbbra is a játékiparban szeretné folytatni pályafutását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)