Hirdetés

Másolással vádolja a Blizzardot a Paladins fejlesztőcsapatának vezetője

|

A Hi-Rez Studios elnöke Twitteren szúrt oda az Overwatchnak az új hős miatt.

Hirdetés

A Paladinsnak valószínűleg inkább előnye, mintsem hátránya származott abból, hogy free-to-play Overwatch-klónnak bélyegezték. A Hi-Reznek viszont akkor sem esett jól az összehasonlítás.

Hirdetés

A csapat a kezdetektől fogva sulykolja, hogy már sokkal korábban előálltak az ötlettel, és az OW megjelenése előtti Paladins bétában is számos konkrét karakter szerepelt. Mivel mindkét játék magas számoknak örülhet, nem sok oka van a fejlesztőknek fújni egymásra, de akkor is elgondolkodtató Stew Chisam posztja. Egymás mellé rakta a most bejelentett Brigitte és a Paladinsban szereplő Ash képét, és megkérdezte a felhasználókat, szerintük ki másol.

Szerintem egyébként Brigitte rémisztően hasonlít a Horizon Zero Dawn főszereplőjére, Aloyra, de ez más téma. Mit gondoltok, érdemes egyáltalán foglalkozni ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)