Hirdetés

Pár nap alatt egymillióan töltötték le ingyen a Football Manager 2020-at

|

Egyébként is népszerű volt a játék, de az, hogy ingyenes lett az Epic Games Store-on, sokat segített neki.

Hirdetés

Gondolhatnánk, hogy a FIFA árnyékában csak csendben húzódik meg a Football Manager sorozat, és ez valahol igaz is: sokkal szerényebb eredményeket érnek el a SEGA és a Sports Interactive szériájának részei, ugyanakkor még így is rettentő népszerűek, a Steamen jellemzően a top 10 környékén tanyáznak, és több tízezren játsszák őket egy időben. A steames játékosszám-csúcs 90 ezer könyékére állt be az elmúlt hónapokban, de simán lehet, hogy a 2021-es rész még jobban fog teljesíteni.

Hirdetés

Múlt hét csütörtökön az Epic Games Store-ban vált ingyenessé a Football Manager 2020 (a Watch Dogs 2 és a Stick it to the Man mellett), a fejlesztést vezető Miles Jacobson pedig arról számolt be, hogy 24 óra alatt több mint 500 ezren csaptak le rá, és 120 millióan játszottak egyszerre a platformon. Később már arról írt, hogy három nap alatt meglett az egymillió, és vasárnap (amikor egyébként is a legmagasabb az egyszerre játszók száma) a steames és epices számokat összeadva sikerült átlépni a 250 ezer aktív játékost, ami új rekordnak számít a sorozat történelmében.

A Football Manager 2020 csütörtökön 17:00-ig marad ingyenes, addig adjátok hozzá könyvtáraitokhoz mindenképp. Az idei új rész valamikor november vége, december eleje környékén érkezhet. Kíváncsian várjuk, milyen hatással lesz annak népszerűségére a mostani promóció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)