Hirdetés

Szerintetek működhet, hogy előfizetéssel érhetünk el DLC-ket?

|

A Paradox szerint igen, az Europa Universalis IV játékosai így kedvezőbb áron zsákolhatják be a csomagokat.

Hirdetés

Számos kiváló stratégia-szériát gondoz a Paradox Interactive, és 2020-ban sem tervez lassítani. Olyan címeket várhatunk tőlük idén, mint a Crusader Kings 3, a Surviving Mars folytatása vagy éppen a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, viszont ez nem jelenti azt, hogy a meglévő sorozatok elfelejtődtek volna.

Hirdetés

Az évek során rengeteg fizetős tartalommal bővültek a legnagyobb játékaik, azonban aki utólag szeretne bekapcsolódni, annak mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia, így a Paradox kitalált egy megoldást egy előfizetői modell formájában. Az Europa Universalis IV legújabb frissítésével például már igyekeznek felmérni a játékosok érdeklődését egy olyan rendszer iránt, amely egy rendszeres összeg fejében hozzáférést biztosítana a játék összes DLC-jéhez. A cél alapvetően egy csendes teszt volt, a szolgáltatást egy maroknyi felhasználón próbálták volna ki, azonban ahogyan arra a Kotaku rávilágított, a játékosok nagy csoportjának aggodalma arra kényszerítette a kiadót, hogy nyíltabban kommunikáljon az elképzelésről. 

Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni vagy mikor indul el az előfizetés a teljes közösség számára, ugyanakkor a Paradox a fórumán igyekezett tisztázni, hogy - bár korábban voltak erre vonatkozó tervek is, de - ez nem fogja leváltani a jelenlegi üzleti modellt. A jövőben közvetlenül is meg lehet majd vásárolni a DLC-ket, csupán egy plusz opciót kínálnak. Jelenleg több mint 300 euróba (~100 ezer forintba) kerülne az Europa Universalis IV minden DLC-je, ha külön-külön vennénk meg őket, szóval bármilyen olcsóbb alternatívának valószínűleg csak örülnének a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)