Hirdetés

A koronavírus miatt két kiadó is redukálja jelenlétét a PAX Easten

|

A Gearbox bejelentéssel készül, két fontos szereplő azonban megkurtítva vesz részt az eseményen.

Hirdetés

Miközben a Game Developers Conference 2020 szervezői egyre inkább a lefújás felé sodródnak a visszalépésüket bejelentő partnerek miatt (a Sony, a Kojima Productions és az Electronic Arts is kihagyja az eseményt), addig a PAX East egyelőre még tartja magát, noha itt sem túl rózsás a helyzet. 

Hirdetés

Nem a PlayStation az egyetlen, amely a járvány miatt kihagyja a rendezvényt: két nagy kiadó, a Square Enix és a Capcom is bejelentették, hogy drasztikusan csökkentik a jelenlétüket a PAX Easten. A Square Enix a hivatalos Final Fantasy XIV blogon jelentette be, hogy a játék fejlesztőcsapata nem fog Japánból a helyszínre utazni, éppen ezért törölnek minden velük kapcsolatos panelt. Ennek ellenére a kiadó más divíziói ott lesznek. 

Hasonló információval jelentkezett a Capcom is: a Monster Hunter World csapata ki fogja hagyni az eseményt, noha a Square Enix-szel szemben nem mondták ki, hogy a koronavírus miatt. Jelenleg a betervezett Monster Hunter: Festa event még nem került törlésre: noha aláírásokat nem lehet kérni majd, de így is számíthatunk az Iceborne-nal kapcsolatos hírekre. 

A PAX East a tervek szerint február 27-től március 1-ig zajlik majd Bostonban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)