Hirdetés

Tovább gyarapodik a PC-s játékostábor

|

Úgy tűnik, továbbra sem kell aggódnunk a PC-s jövőért, hiszen a számítógépes játékosok számának egyik legkézenfekvőbb mérőszámában nemrég új rekord született.

Hirdetés

A kétezres évek elején még sokan voltak, akik hangosan temették a PC-s gaminget és kizárólag a konzoloknak jósoltak bármilyen jövőt. Azóta rájuk cáfoltak a játékosok, akik egyre többen választják a számítógépet, ennek kapcsán pedig nemrég új rekord született.

Hirdetés

Ugyan nem minden PC-s gamer használja a Steamet, mégis a legelterjedtebb platformról van szó, így a Valve szolgáltatásának felhasználószáma jó támpontot nyújthat azt illetően, mennyien tették le voksukat az egér és a billentyűzet kettőse mellett. 

Itt van akkor egy elég kézzel fogható adat: tegnap délután egyszerre 17,6 millióan voltak bejelentkezve, ami új rekord a szolgáltatás történetében és csupán szeptember óta egy kétmilliós növekedést jelent.

A rekordot hozó nap öt legnépszerűbb játéka egyébként a hárommillió egyidejű játékoshoz közelítő PlayerUnknown's Battlegrounds, a Dota 2, a CS: GO, a Rainbow Six Siege és a Grand Theft Auto V voltak.

Szinte lobog a hajunk a Master Race szélben, nem semmi számok ezek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)