Hirdetés

PC-n is nagy siker a Persona 4 Golden

|

Az Atlus játéka iránt óriási az érdeklődés, és ez komoly hatással lehet a sorozat jövőjére.

Hirdetés

A Shin Megami Tensei franchise Persona alsorozata 1996 óta él, a Persona 2: Eternal Punishment volt az első epizód, ami nyugatra is eljutott, de igazán a Persona 3 vált felkapottá. A széria eddig PlayStation platformokon futott, de az Atlus közel egy hónappal ezelőtt, némileg váratlanul kiadta a Persona 4 Goldent PC-re is.

Hirdetés

Eléggé úgy tűnik, megérte: a kiadó a napokban arról számolt be, hogy a játék PC-s változata 500 ezer példányban fogyott megjelenése óta. Ennek örömére Shigenori Soejima karaktertervező az alábbi rajzot készítette:

Könnyen lehet, hogy ennek örömére a P4 Goldent hamarosan a Persona 5 is követi, és nem zárható ki a más platformok irányába terjeszkedés sem. Valószínűleg Switchen is hasonló eredményeket érhetne el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)