Hirdetés

PC-n máris óriási siker a Dying Light 2, több százezren játsszák egyszerre

|

Ritka, hogy egy nem multis cím ilyen jól indítson, de a Dying Light 2 láthatóan sokakat érdekel.

Hirdetés

Rengetegen vannak, akik a hétvégét Old Villedor városában töltötték - bár a Techland egyelőre nem közölt játékosszámot, az mindenképp jó jel, hogy a Steam hivatalos adatai alapján az egyszerre játszók száma elérte a 274 983-at az elmúlt 24 órában, amivel a játék jelenleg épp a harmadik legnépszerűbb a CS:GO és a Dota 2 mögött, beelőzve a PUBG: Battlegroundst és az Apex Legendset.

Az ugyancsak reménykeltő, hogy 22 ezer értékelés után Nagyon pozitív a megítélése, úgy látszik, a kritikusok által említett hibákkal egyelőre viszonylag kevesen találkoztak, vagy azok inkább a konzolos verziók élményét rontják.

Hirdetés

Az új rész megjelenése egyébként jót tett az elsőnek is: decembertől kezdődően folyamatosan nőtt az egyszerre játszók száma, az elmúlt 24 órában volt, amikor 36277-en futtatták a játékot. Ennél egyébként 45 770 volt a mindenkori csúcs.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Dying Light: Bad Bloodon viszont már valószínűleg semmi nem segít: a 2018 óta futó battle royale-t most épp 15 kitartó játékos gyűri, de 2021 márciusa óta nem volt 40 felett az egyszerre játszók száma. Rejtély, miért tartják még életben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)