Hirdetés

Már 10 millió eladott példánynál jár a Persona sorozat

|

Az egyik legkülönlegesebb játéksorozat végre kezdi megkapni a neki járó elismerést.

Hirdetés

A Persona sorozat hivatalos japán weboldalán jelent meg a hír, miszerint az Atlus sikersorozatának részeiből összesen 10 millió példány talált gazdára. A világnak ezen a részén sokáig viszonylag ismeretlen széria már nyugaton is gyűjti a rajongókat, főleg a Persona 5 megjelenése óta.

Hirdetés

A Persona játékokban egy középiskolás diákot irányítunk, akinek suliba kell járnia, figyelnie kell órákon, vizsgákon kell teljesítenie, haverokkal kell lógnia, és meg kell mentenie a világot az éppen aktuális rosszalkodó istentől. Egy nagyon különleges szériáról beszélünk, amihez hasonlót még megfeszített kereséssel sem találnánk.

Nem csoda, hogy a Revelations: Persona, Persona 2: Innocent Sin, Persona 2: Eternal Punishment, Persona 3, Persona 3 Portable, Persona 4, Person 4 Golden, Persona 5, ezek felújított verziói és spin-offjai szépen összekaparták a 10 milliós számot.

Ez egyébként várhatóan nagyot fog ugrani, amikor megjelenik a Persona 5 Royal PS4-re és a Persona 5 Scramble PS4-re és Switchre. Ti próbáltátok már valamelyik részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)