Hirdetés

A Fallout 4 a Bethesda eddigi legsikeresebb játéka

|

Pete Hines egy interjúban, minden köntörfalazás nélkül kijelentette, hogy a cég legutóbbi szerepjátéka a Skyrimet is felülmúlta.

Hirdetés

A Bethesda marketinges és PR feje, Pete Hines a Kinda Funny Games csatornán beszélt a cégről és játékaikról. 

Úgy 14 perccel az indulás után már a Fallout 4 volt a téma, Hines pedig nem finomkodott. Kijelentette, hogy a Fallout 4 volt a legsikeresebb a cég történetében. A Bethesda rajongók között azért nem volt mindenki elmosva a Fallout 4-től, sokan elsietett, félkész folytatásnak ítélték. Ettől függetlenül sokan vették, és idővel azért játszható, sőt élvezhető lett.

Hinestól megkérdezték, hogy mit gondol, mit tudnak majd mutatni egy Skyrim és egy Fallout 4 után.

"Akár Fallout, akár Elder Scrolls cím lesz a következő, a csapat célja mindig az, hogy valami nagyobbat és jobbat alkossanak."

Mivel azt már tudjuk, hogy dolgoznak valamin, már csak abban kell bíznunk, hogy sikerül nekik egy a Fallout 4-nél is összetettebb, jobb, és jobban működő játékot összehozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)