Hirdetés

A Pillars of Eternity II: Deadfire az utóbbi idők legsikeresebb közösségi kalapozása

|

Az Obisidan Entertainment laza 400 százalékkal kapott többet az eredetileg szükséges mennyiségű támogatásánál. Ebből már valami jó fog kisülni, nem?

Hirdetés

A Pillars of Eternity II: Deadfire már hivatalosan is legnagyobb közösségi támogatást élvező videojáték 2015 óta. Az Obsidian kampánya most ért véget, a számláló 4,4 millió dollárt mutatott záráskor.

Az eredetileg kitűzött 1 millió dollárt a 33 000 támogatónak jócskán sikerült túllőnie, így nem csak az a biztos, hogy elkészül a folytatás, de az is, hogy bőven lesznek benne eredetileg nem tervezett extrák.

A plusz támogatásból az Obsidian összerakja a játékosok számára mobil bázisként működő hajókat, megépítik a partnerek között lehetséges kapcsolatok rendszerét, és még sok mást is, amitől minden rajongó szíve hevesebben ver majd. 

A Pillars of Eternity II a Fig nevű közösségi finanszírozással foglalkozó weboldalon szedte össze a szükséges mennyiségű tőkét, és ennek köszönhetően ez lett a Fig legsikeresebb projektje rövidke történetében. A játék megjelenése 2018. első negyedévében várható, és nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen lelkes közösség lehetővé tette a folytatást, nagy pacsi mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)