Hirdetés

Pioneer - elvileg törölték a Ubisoft játékot, amit hivatalosan be sem jelentettek

|

Az előzetesét a Watch Dogs 2-ben láthattuk.

Hirdetés

Mozgalmas éve lesz a Ubisoftnak idén. Februárban jön a Trials Rising, a Far Cry: New Dawn és az Anno 1800, márciusban a Tom Clancy's The Division 2, és valamikor a Skull & Bonesnak is meg kell érkeznie.

Hirdetés

Az őszi szezonra még férne pár játék, például egy új Splinter Cell vagy a Beyond Good & Evil 2, de nem akarunk telhetetlennek tűnni. A Pioneerra viszont, ahogy most a dolgok állnak, már nem számíthatunk. Elvileg - amint azt a ubisoftos szivárgásokban megbízható Kotaku anno kiderítette - ennek az előzetesét láthattuk a Watch Dogs 2 egyik mellékküldetésének teljesítését követően. Az egykor a Ubisoftnál dolgozó, de már a Journey to the Savage Planetet készítő Alex Hutchinson egy tweetben búcsúzott el a projekttől.

Persze lehet, hogy nem ő a legnaprakészebb a kiadó ügyeiben, de biztosan vannak megbízható kapcsolatai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)