Hirdetés

Elhagyja a PlayerUnknown's Battlegrounds csapatát Brendan Greene, azaz PlayerUnknown

|

A játék kitalálója most új kihívásokat keres, átköltözik Szöulból Amszterdamba.

Hirdetés

Greene volt az, aki kitalálta a modot, melyből aztán napjaink egyik legnépszerűbb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds lett. Elég pénzt hozott, hogy a PUBG Corp. kényelmesen terjeszkedhessen.

Hirdetés

A fejlesztő a PUBG csapatának vezetését átruházta Taeseok Jangra, míg ő mindössze tanácsadóként segít a továbbiakban. Fő feladata innentől az, hogy az Amszterdamban nyíló PUBG Special Projects stúdiót vezesse, mely a kutatási-fejlesztési részleg lesz, és így vadonatúj ötletek kidolgozásával kísérletezget.

"Az életem elmúlt öt éve teljes egészében a battle royale-ról szólt. [...] Fantasztikus út volt, a játékunk olyan magasságokba ért, amiről álmodni sem mertem. Egy álom vált valóra, és nem lehetek elég hálás rajongóinknak és a PUBG Corporation lenyűgöző csapatának."

- mondta.

Kíváncsian várjuk, mivel áll elő legközelebb. Nem kell részletezni, mekkora hatással volt a játékiparra. Még ha maga a battle royale ötlete nem is teljesen az övé, a műfaj alapjait ő fektette le, nélküle nem lenne se Fortnite, se Apex Legends.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)