Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hamar elkelt egymillió példány

|

A túlélőjátékok logikus evolúcióját képviselő PlayerUnknown's Battlegrounds hamar megragadta a közönség fantáziáját, így bő két hét alatt rengeteg nézőt és vásárlót gyűjtöttek a készítők.

Hirdetés

Brendan Greene jól ismeri a Battle Royale-hoz és az Éhezők viadalához hasonló koncepcióval bíró játékokat, hiszen az övé volt az egyik első ilyen témájú, rendkívül népszerű ArmA 2-es mod, sőt a H1Z1: King of the Kill elkészítésében is részt vett. Így nem meglepő, hogy saját teljes játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds kiugróan sok gyermekbetegség nélkül jelent meg, még ha egy korai hozzáférésű változatról is van szó.

A műfaj játékról játékra vándorló rajongói tömegével vásárolták meg a játékot, ahogy rengeteg streamer is csatlakozott a legújabb őrülethez. A készítők örömmel újságolták el, hogy PlayerUnknown's Battlegrounds már több mint egymillió példányban elkelt és a Twitchen is napi kétezer adás témáját adja, amiket gyakran több mint 150 ezren néznek egyszerre. Ehhez a nem kis sikerhez pedig mindössze 16 napra volt szüksége a fejlesztést végző Bluehole-nak, így könnyen elképzelhető, hogy a nagyjából fél év alatt, amit a korai hozzáférésben terveznek tölteni, még néhány fontos mérföldkövet átlépnek majd.

Nektek mennyire jön be a feltörekvőben lévő Battle Royale-műfaj?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)