Hirdetés

Hiába nyitott jól Xbox One-on a PUBG, a brit top 3-ba nem került be

|

A karácsony előtti utolsó hét még hozhat izgalmakat, de a múltheti hármast nem tudta megszorongatni a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Hirdetés

Közel egy hete kapható Xbox One-ra a PUBG félkész változata, amit a Microsoft dobozosan is forgalomba helyezett. A játékból hamar elpattant egymillió, de valószínűleg többen vették digitálisan, mint lemezen.

Hirdetés

Ezt még nem tudhatjuk, csak annyi biztos, hogy a briteknél a Call of Duty WWII, a FIFA 18 és a Star Wars Battlefront II is beelőzte. A negyedik helyen nyitott, mögötte megtartotta ötödik helyét az Assassin's Creed Origins, és a negyedikről a hatodikra csúszott vissza a Super Mario Odyssey. A Grand Theft Auto V egy helyet rontott, a WWE 2K18 maradt a nyolcadik, a Mario Kart 8 Deluxe a kilencedikre esett vissza, a tizedik helyet pedig a múlt héten tizenharmadik Crash Bandicoot N. Sane Trilogy szerezte meg. Szóval nem volt nagy felfordulás, a PUBG-től pedig a negyedik hely is szép teljesítmény.

Az egyetlen újonc, az Okami HD csak a 37. helyet tudta megkaparintani.

Top 10 alább, top 40 erre.

1. Call of Duty: WWII
2. FIFA 18
3. Star Wars: Battlefront II
4. PlayerUnknown's Battlegrounds
5. Assassin's Creed: Origins
6. Super Mario Odyssey
7. Grand Theft Auto V
8. WWE 2K18
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)