Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már megvan a 4 millió is

|

Tovább robog a PlayerUnknown's Battlegrounds, sikerült egy újabb mérföldkőhöz elérni.

Hirdetés

Tényleg nagyon szorítunk azért, hogy a Battlegrounds soha ne haljon el, még az év folyamán kész legyen, és azt a négymillió játékost, aki most játszik vele, ne érje a végén csalódás.

Hirdetés

Egyelőre minden rendben megy, a játékot folyamatosan frissítik, bővítik, és a csapatnak konkrét terve van arra, hogyan halad a végleges állapot felé. Eközben sokan a jelenlegi állapottal is elégedettek, a 4 milliós bázist 3 hónap alatt sikerült felhízlalni, jelenleg a Dota 2 és a CS: GO után ez a Steam harmadik legnépszerűbb játéka, most is közel 120 ezren játsszák. Népszerűségében egyébként viszonylag alacsony ára is közrejátszhat, ugyanis mindössze 29,99 eurót kell fizetni érte.

Beszálltatok már, vagy vártok még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)