Hirdetés

Még mindig elképesztően jól fogy a Playerunknown's Battlegrounds

|

Nem hivatalos statisztikák szerint már több mint hárommillió gamert számlál a Playerunknown's Battlegrounds játékostábora.

Hirdetés

Több múló őrület is akadt már a túlélőjátékok műfajában, de úgy tűnik, a Playerunknown's Battlegrounds könnyen több lehet, mint egy tiszavirág életű anomália. A játékostábor legalábbis egyre hízik, így több és több esélye van, hogy sokan hosszú távon megmaradnak a játék mellett.

Ugyan a TPS mögött álló Bluehole még nem jelentette be, hogy átlépték volna ezt a mérföldkövet, a SteamSpy nem hivatalos statisztikái szerint már több mint hárommillió példányban kelt el a Playerunknown's Battlegrounds.

Összehasonlítási alapként ezt a számot, amit a PUBG kevesebb mint három hónap alatt hozott össze, az akkor szintén hatalmas őrületnek számító DayZ-nek kicsit több mint egy évig tartott elérnie. A sikerhez a névadó Brendan "Playerunknown" Greene tapasztalata mellett az is kellett, hogy a Bluehole csapata elképesztő ütemben fejlessze tovább az első Early Access változatot, ahogy biztosan kellett egy jó adag szerencse is, ami nem minden projektnek adatik meg.

Mit gondoltok, egy év múlva is megmarad majd a lelkesedés a játék iránt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)