Hirdetés

Újabb milliós mérföldkövet ért el a PlayerUnknown's Battlegrounds

|

Egy cseppet sem lassulnak a PlayerUnknown's Battlegrounds eladásai, becslések szerint már az ötmillió eladott példányt is elérte a játék.

Hirdetés

Számos olyan túlélőjáték jelent meg az elmúlt években, ami rövid ideig tartó elképesztő siker után ismét feledésbe merült. Úgy tűnik, a PlayerUnknown's Battlegrounds képes meghazudtolni a trendet, hiszen még mindig elképesztő tempóban tud új játékosokat szerezni a Bluehole csapata.

Hirdetés

Kicsit kevesebb mint egy hónappal a négymilliomodik példány eladásának hivatalos bejelentése után a nyilvános felhasználói adatok elemzése alapján becsléseket végző SteamSpy adatai szerint már ötmillióan vásárolták meg a battle royale-műfaj új királyát. Ráadásul nem csak rengetegen szerzik meg, hanem az aktív játékosok száma is folyamatosan csúcsokat döntöget, így minden bizonnyal elégedett ügyfelekről van szó. Ugyan erről már nem lesznek nyilvános adataink (csak a hivatalos bejelentések), de biztosak lehetünk benne, hogy az év végi Xbox One-os megjelenés újabb lökést ad majd a játéknak, amin később egy esetleges PS4-es rajt még tovább javíthat.

Mit gondoltok, meddig tart még a PUBG szárnyalása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)