Hirdetés

PUGB Mobile - több bevételt termel, mint a Fortnite mobil változata

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds iOS verziójának végre sikerült megelőznie a Fortnite mobilos adaptációját.

Hirdetés

A battle royal műfajt megalapító PlayerUnknown's Battlegrounds már egy jó ideje elmarad népszerűségben a trónbitorló Fortnite-tól, viszont most a mobil platformokon úgy tűnik, hogy talán ismét fordulhat a kocka.

Hirdetés

A Sensor Tower elemzése szerint a PUBG Mobile bevétele 166 százalékkal növekedett az utóbbi időben, ami azt jelenti, hogy nagyjából 1.7 millió dollárt termel naponta, míg a Fortnite mobilos változata "csak" 1.2 millió dollárral kellett, hogy beérje.

Persze azért nem tart minden örökké, a játéknak sajnos csak összesen két napon (november 21-én és 22-én) sikerült beelőznie a nagy vetélytársat, de könnyen előfordulhat, hogy ez egy új trend kezdete lesz, ami a jövőben akár folytatódhat is, ha a PUBG ügyesen alakítja a stratégiáját. Az igazán nagy kérdés az, hogy vajon minek is köszönhető ez a hirtelen lendület, hiszen látszólag nem történt radikálás változás a PUBG körüli marketingben.

Ti mit gondoltok? Van rá esély, hogy a PUBG egyszer újra a csúcsra tör?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)