Hirdetés

Napi büntetés: 260 ezer forintért megy el a PUBG szájkendője

|

Ha még nem adtad el az előrendelői kendőt, akkor talán itt az ideje: egy új PC-t tudsz venni már az árából.

Hirdetés

A Playerunknown's Battlegrounds elképesztően népszerű, aminek köszönhetően az abban megszerezhető kozmetikai tárgyak ára az egekbe szökött. Ettől függetlenül sem gondoltuk volna, hogy a 40 dolláros Deluxe Edition előrendeléséért kapott kendőnek egyszer ekkora értéke lesz.

Hirdetés

Merthogy ha hiszitek, ha nem, a márciusban még 20 dolcsiért dobált Red Bandana jelenleg 1000 dollárért pörög a piacon. Vagyis árfolyamtól függően kb. 260 000 forintért. És nem csak arról van szó, hogy ezek a számok csak úgy lebegnek az interneten, hanem ténylegesen el is viszik a cuccot ennyiért. Nem is tudom, hogy hirtelen azt irigyeljem, aki 1000 dollárért meg tud venni egy szájkendőt, vagy azt, aki sikeresen el tudta adni ennyiért.

Igazából csak azt sajnálom, hogy mi nem a limitált kiadást vettem meg a játékból, az ítélkezést rátok bíznám a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)